Borcu varmış...

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda,  Tekirda Malkara’da astsubay üstçavuş olduğu öğrenilen Ahmet M. (28)isimli şahıs  uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 79 kg uyuşturucu maddesiyle gözaltına alındı.

ASTSUBAY KURYE
İddialara göre operasyon şu şekilde gelişti. Narkotik Büro Ekipleri Van ilinden getirilen yüklü miktardaki uyuşturucu maddelerin, Kocaeli Üzerinden İstanbul’a gönderileceği duyumlarını alınca takibe başladı. Takip esnasında gönderilecek uyuşturucu maddenin kuryeliğini Tekirdağ Malkara’da Astsubay Üstçavuş olarak görev yapan ve izinde olduğu öğrenilen Ahmet  M’nin yapacağı öğrenildi. 

79 KG UYUŞTURUCU MADDE
Polis takibini sürdürdü.  Şahıs TEM Otoyolu üzerinden Kocaeli Kartepe ilçesinde girip   Sarımeşe Mevkiinde  bulunan bir  petrol istasyonunda durduğu esnada  Narkotik Büro Ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Araç içinde yapılan aramada bagaj bölümündeki zulada 73 kilogram toz esrar maddesi ile 6 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan Ahmet M. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Ahmet M.’nin uyuşturucu bağımlısı olduğu, yüklü miktarlarda bankalara borcunun olduğu ve bu nedenle kuryeliği kabul etmiş olabileceği iddia edildi. İfadesi alındıktan sonra Kocaeli Merkez Komutanlığına teslim edildi. Şahısın akşam saatlerinde adli mercilere sevk edileceği öğrenildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817