banner2779
banner2752
banner2750

BORCUNA SADIK KİRACIYA MÜJDE
 Coldwell Banker brokerlerı Findeks işbirliği sayesinde “Findeks Kredi Notu”nu kullanarak kişilerin daha önceki borçlarını düzenli ödeyip ödemediği bilgisine saniyeler içerisinde ulaşabiliyorlar. Kredi Kayıt Bürosu (KKB) ev sahipliğinde Fuatpaşa Yalısı’nda düzenlenen iftar yemeğine İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizameddin Aşa, Tüketici Sorunları Derneği(TÜSODER) Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu ile TÜSODER Başkanı Av. Rıdvan Yıldız, Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr.Gökhan Taş’ın yanı sıra Coldwell Banker Türkiye emlak ofisleri temsilcileri katılım gösterdi. 
BORCUNA SADIK KİRACI AVANTAJLI
Kredi Kayıt Bürosu Stratejik Planlama ve Kurumsal İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Koray Kaya, iftar öncesinde yaptığı açılış konuşmasında gelinen son noktada emlak sektörünün öncü kurumları ile işbirliği içerisinde olduklarını vurgularken “Hayatımızın her evresinde karşımıza çıkan Findeks Kredi Notu emlak sektörünün de önemli bir parçası konumunda. Kişilerin daha önceki borçlarını düzenli ödeyip ödemediği bilgisine saniyeler içerisinde ulaştıran ve 1 ile 1.900 arasında değişen bu not ışığında kişinin borcuna sadık bir insan olup olmadığı da anlaşılabiliyor. Böylece şimdiye kadar borcunu düzenli ödeyen kiracı adayları itibar kazanırken ev kiralamalarında da bunu depozito miktarı ve teminat verme konusunda bir avantaja dönüştürebiliyor. Findeks Kredi Notunun emlak sektöründeki yerine inanan vE bu konuda destekleyici ifadeleri ile yanımızda olan İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası ve TÜSODER’e gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz.” açıklamasında İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizameddin Aşa “Kişilerin kredi notları ile borç ödeme durumlarını önceden görmek kiracıların güvenilirliğini belirlemek açısından son derece önemli. Bu nedenle Findeks Kredi Notu’nun sektörümüz için oldukça faydalı bir mekanizma olduğunu söyleyebilirim.” dedi.

kaynak: vatan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751