Bosna “Buz Patencilerimizi konuştu”
 Birçok branşta olduğu gibi Buz pateni branşında da alt yapıda Türkiye’de marka kulüp haline gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Türkiye ve uluslararası turnuvalarda elde ettiği derecelerle adından övgüyle söz ettiriyor. Mavi beyazlı buz patenciler son olarak 30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında Bosna Hersek’te yapılan Sarajeva Open Artistik Buz Pateni yarışmasına katıldı.

 

ÜÇ DERECE YAPTILAR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtpor, antrenör Rana Göçmen ve Ece Ongül nezaretinde turnuvaya Birce Atabey, Burak Demirboğa, Anıl Çetinbaş, Dilara Akkurt, Ceren Karaş, Aleyna Şahin ve Şevval Akyol ile katıldı. Dört gün süren turnuva sonucunda Advance Novice kategorisinde yarışan Anıl Çetinbaş şampiyon olurken, Basic Novice A3 kategorisinde yarışan Dilara Akkurt ikinci, Junior Bay Kategorisinde yarışan Burak Demirboğa ise üçüncü oldu. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalyaları verildi. Türk sporculara büyük ilgi gösteren Bosnalılar, Büyükşehirli buz patencilerine de sevgi gösterilerinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817