banner2779
banner2752
banner2750

BOSNA HERSEK'TE KÖRFEZ RÜZGARI ESTİ

Körfez Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu, özel davetli olarak gittiği Bosna Hersek’te muhteşem bir konser verdi. Konser dışında Bosna’nın güzelliklerini de görme şansı yakalayan heyette; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, belediye meclis üyeleri de yer aldı. Tur rehberi Nermin Bajramovic eşliğinde heyet ilk olarak Bosna Hersek’teki tarihi yerleri gezdi, doğal güzelliklerini yakından gördü.

KORO, ADETA BÜYÜLEDİ

Daha sonra ise Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu, düzenlenen etkinlikte muhteşem bir konser verdi, dinleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Heyet, bir dizi de ziyarette bulundu. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Meclis Üyesi Pınar Uysal ile birlikte Ilidza Belediye Başkanı Prof. Dr. Senaid Memiç’i ziyaret etti.

KİRAZINIZIN TADI BİR BAŞKA

Türkiye’yi ve özellikle Kocaeli’yi iyi bildiğini belirten Belediye Başkanı Senaid Memiç, “Kocaeli, İstanbul’un hemen yanında bir sanayi şehri. Körfez’i de biliyorum. Açıkça söylemek gerekirse orada yetişen kirazların tadını başka bir yerde bulamadım” dedi. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş da misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti, kendilerini Körfez’de ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751