Boyalar Muhtardan

Bunun için mesai saatlerini bile değiştiren Salih Yolcu, yapılması gereken bazı işleri de kendisi kolları sıvayarak yapıyor.

Salih Yolcu göreve geldikten sonra ilk aşamada söz verdiği gibi mesai saatlerini değiştirdi. Sabah çalışmalarını 07.30 – 12.30 yapan Yolcu, öğlen sonrası çalışmalarını da 13.30 – 18.00 olarak değiştirdi. Hafta sonu da çalışma mesaisi uygulayan Yolcu, 13.30 – 15.30 saatlerinde muhtarlığın açık olacağını duyurdu.

Salih Yolcu, gün içinde en az öğlene kadar kendisinin muhtarlıkta olacağını, daha sonra ise sahaya çıkarak, resmi dairelerle olan çalışmalara zaman ayıracağını, bu sırada da bir azanın görevi sürdüreceğini ifade ederek, “Vatandaşımız hiçbir zaman gelip geri dönmeyecek. Ben de muhtar olarak mümkün olduğunca sahada olacağım ve mahallenin sorunları için çalışacağım” dedi.

Söylediklerini gerçekleştirmeye başlayan Salih Yolcu, yoğun yağmur yağdığı günlerde ayağına çizmelerini giyerek su basan noktalara koştu. Sağlık Ocağı önünde yer alan engelli korkuluklarını da onartan Yolcu, demirlerin boyanma işini de kendisi üstlendi. Muhtarın bu canla başla çalışma şekli mahalle sakinleri tarafından da takdirle karşılanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817