banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BÖYLE ARKADAŞ OLMAZ OLSUN

İzmit'in Turgut Mahallesi'nde arkadaşlarının parasını silah zoruyla gasp ettiği öne sürülen bir kişi yakalandı. Gece saat 03.00 sularında arabayla gezen Yakup B. ile İsmail Ç., Muhammet S. isimli arkadaşları ile karşılaştı. İsmail Ç. araçtan inerek Muhammet S. ile konuşmak istedi. Yakup B. de araçtan inerek arkadaşlarının yanına gitti. Henüz bilinmeyen bir nedenle şahıslar tartışmaya başladı.

 

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Şahıslar, iddiaya göre Muhammet S.'ye silah zoruyla 100 TL verdi. Sabah saatlerinde Yakup B. ile İsmail Ç., paraları gasp edildiği gerekçesiyle Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Konuyla alakalı soruşturma başlatan polis, Muhammet S.'nin başka bir konudan dolayı mahkemeye çağırıldığı bilgisine ulaşınca şahsı Kocaeli Adliyesi önünde gözaltına aldı. Emniyete getirilen Muhammet S.'nin ifadesinde iddiaları kabul etmediği öğrenildi. Muhammet S, adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826