banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BÖYLE OLUR BOZKURTLARIN DÜĞÜNÜ
 Körfez ilçede geniş bir aileye sahip olan Bozkurt ailelerinden İdris ve Belkizar çiftinin oğulları surlar otomotiv genel müdürü Ömer Bozkurt ile Mehmet ve Öznur Bozkurt çiftinin kızları Ceylan Bozkurt Ülker düğün salonunda yapılan muhteşem bir kalabalık ve protokol akınıyla dünya evine girdiler.

PROTOKOL AKINI

İş adamı İdris Bozkurt’un oğlu ve Kocaeli genç girişimciler dernek başkanı Bilal Bozkurt’un kardeşi Ömer ve Ceylan’nın düğün şölenine CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar, Körfez belediye başkanı İsmail Baran, CHP körfez ilçe başkanı Tuğman Kayalı, CHP Kocaeli il başkanı İsmail Altunyuva, HDP Kocaeli milletvekili İbrahim Ergin, MHP Körfez ilçe başkanı Zeki Gürsu ve teşkilatı, KTO başkanı Mustafa Efe, Muhtarlar, Parti meclis üyeleri, STK başkanları, Dostları ve akrabaları katıldı. Düğün şöleninde davetlilere yemek ve bir çok ikramda ada bulunuldu. Gecenin son dakikalarına kadar eğlenen davetliler tüm yöresel oyunlar la doyasıya eğlendiler.

 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826