BOZKURT; EKMEĞİMLE OYNUYORLAR..!

İş adamı Erdoğan Bozkurt’un iddiasına göre; betonlanarak kapatılan geçiş, bir hafta önce yeniden açıldı ve adaylık açıklamalarından sonra da sürpriz bir şekilde tekrar kapatıldı. Bu durum akaryakıt istasyonu sahibi Erdoğan Bozkurt’u isyan ettirdi. Kolin A.Ş.’ye ait işçiler, polis korumasıyla betonlamayı tekrar yaptı. Yol kapatıldı.

BOZKURT;”ÖZ PINAR GİRİŞİ NEDEN KAPATILMIYOR ?

İddialara göre; trafiği olumsuz etkilediği gerekçesiyle Körfez Belediyesi ve Karayolları, Kolin İnşaat çalışanlarına talimat vererek akaryakıt istasyonundan, yan yola çıkışa izin veren geçişi kapattı. Bunun üzerine dilekçeyle UKOME ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine başvuran Erdoğan Bozkurt, iş yapamaz ve çalışan otuza yakın işçinin maaşını ödeyemez hale geldiklerini, yan tarafta bulunan Mithat Özpınar’a ait, Öz Pınar Petrol Akaryakıt istasyonunun iki giriş, iki çıkışının olduğunu ve Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 tarafında bulunan girişlerin, kapatılma kararı olmasına rağmen, uygulanmadığını belirtti. Kapatma belgesini gösteren Bozkurt, kendi petrolünün önünün anında kapatıldığına dikkat çekti. Çifte standardı kim uyguluyorsa cezasını çekecektir ”dedi.

UKOME; İKİ GİRİŞ – İKİ ÇIKIŞ USULSÜZ

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız UKOME yetkilileri de petrol istasyonlarının bir giriş bir de çıkışı olması gerektiğini, aksi halde, uygunsuz olduğunu vurguladı. Yetkililer petrol istasyonlarına gelen yeni düzenleme ile birlikte artık petrollerin toplam bir giriş – bir de çıkışının olması gerektiğini belirtiyorlar. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Necmi Kahraman’ın imzası ile Öz Pınar Petrol’e verilen girişlerin kapatılması kararın ise uygulanmaması dikkat çekiyor.

BARAN’I DESTEKLİYORUM DİYE YAPIYORLAR

Akaryakıt istasyonu sahibi Erdoğan Bozkurt; Hemen karşımızda bulunan Öz Pınar Petrol akaryakıt istasyonu iki giriş çıkışa sahip ve yasak olmasına rağmen alınan kapatma kararı uygulanmıyor, bizim ise tek çıkış yolumuz kapatılıyor. Bunda tamamen kasıt var. Madem yol uygun değildi, bu kadar yatırımı bana neden yaptırdılar. Ruhsat vermeselerdi o zaman. Ben kuşlara mı benzin satacağım. Üzerimize oynanan bir oyun var. Ben Ak Parti’nin kurucularındanım. Şimdi İsmail Baran’a destek veriyoruz diye bunlar yapılıyor. Bir hafta önce yol açıldı.  Aday açıklandı, İsmail Baran’ın yanında yer aldık diye cezalandırıldık. Ak Partili olarak kalacağım’’ dedi.

KABADAYIOĞLU SENİNLE UĞRAŞIRIM DEDİ

Erdoğan Bozkurt, daha önceki seçimlerde de kendisine ait binanın cephelerini Ak Parti için giydirdiğini ve bu nedenle de camlarının kırıldığını hatırlatarak, ‘’Bana haksız zulüm yapılıyor, ekmeğimle oynanıyor. İsmail Baran aynı binanın ön ve yan cephesini giydirmek için ölçüm yaptı ve ardından bu uygulama yaşandı. Bu kapatılan yolun karayollarıyla ilgisi yok, imar yolu belediye yetkisinde. Körfez Belediyesi İmar İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu aradığımda da( seninle uğraşacağız) yanıtını alıyorum”dedi.

ŞİRİN’İN DE İSTASYONUNA DA MÜDAHALE..!

Bu arada, olayların büyümesi ve polis kontrolünde beton işlemi yapılması üzerine Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan’ın yeniden taraflardan dilekçe istediği ve yardımcı olacağı öğrenildi. Öte yandan aynı noktada  İzmit istikametinde yer alan MHP adayı Salih Şirin’e ait akaryakıt istasyonunun girişinin de yine polis kontrolünde 1 buçuk metre kapatıldığı aldığımız bilgiler arasında yer alıyor.

KABADAYIOĞLU’NA ULAŞILAMIYOR

Olayın büyümesi sonucunda tarafları dinlemek için görüşlerine başvuracağımız ve defalarca telefonla aradığımız Körfez Belediyesi İmar İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu ise telefonuna bakmamayı tercih etti. / Ahmet YARAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817