Bozkurt Uslu İle Devam mı?

Bugün İlçe yöneticisi Kerim Barıç tarafından yapılan paylaşımda, parti meclisinde alınan aksi karar olmadığı ve adayları ile devam edileceği belirtildi. Günü bu beklenti ile geçiren İlçe yönetimi ve Belediye Başkan adayı Bozkurt Uslu, çeşitli ziyaretlerle saha çalışması yaptılar. Saha çalışmaları sırasında Körfez eski Belediye Başkanı rahmetli Hüseyin Avni Şirin’in de mezarına giden İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren ve ilçe yönetimi dua ettiler.

Kerim Barıç paylaşımında partinin en büyük karar organı olan Parti Meclisi’nden adayın geri çekilmesi şeklinde bir açıklama çıkmadığı ve bunun da aday Bozkurt Uslu ile yola devam anlamı taşıdığı ifade edildi.

Kerim Barıç paylaşımında şu ifadelere yer verdi;  “Partimizin en büyük karar organı olan parti meclisinde Körfez İlçe adayımızla devam kararı alınmıştır İçimizdeki İrlandalılara duyurulur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817