Bozkurt’a “Anadolu” Desteği

Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği (KAİD-BİR) Başkanı Necmettin Kaya ile bağlı derneklerin başkanları pandemi dolayısıyla ertelenen ziyaretlerini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Bozkurt iki dönem boyunda birliğin onursal başkanlığını yapmıştı.

DERNEKLER DE KATILDI

Buluşma sırasında Birlik Başkanı Necmettin Kaya’ya Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Kocaeli Malatyalılar Derneği Başkanı İlkin Doydum, Kocaeli Karslılar Derneği ve Kocaeli Kantinciler Derneği Başkanı Alican Kazgan ve Karslılar Derneği Başkan Vekili Alper Alyılmaz eşlik etti.

BAŞARI DİLEĞİ

Buluşma sırasında konuk Başkan Kaya, DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt’un hem kent siyasetinde etkin bir sima olduğunu hem de sivil toplum yüzü olan önemli bir isim olduğunu dile getirdi ve kendisine başarılar diledi. Konukları ile yakından ilgilenen İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ise “Anadolu İlleri Dernekler Birliği yönetimimize ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Kendilerinin ilgi ve desteği bizler için önemli. Birlik ve dernek başkanlarımıza başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817