banner2779
banner2752
banner2750

 Bozkurt’a Bakan morali

 

 

AK Parti’den Körfez Belediye Meclisi’ne aday adayı olan Bilal Bozkurt, bugün Körfez Belediye Hizmet Binası’nın açılışı için ilçeye gelen Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ile bir araya geldi. Aynı zamanda iktidar partisinin en genç meclis üyesi adaylarından biri olan Bozkurt, yaptığı çalışmalarla ilgili Bakan Ergün’e bilgiler verdi.

TELKİNDE BULUNDU

Kendisini bilgilendiren Bilal Bozkurt’a başarılar dileyen Bakan Nihat Ergün de, “Başbakanımız, AK Parti kadroları ile geleceğin Türkiye’sini inşa ediyor. Bu yaparken gençlerin fikir ve görüşlerine de değer veriyor. Bu anlamda genç isimlerin yerel yönetimlerde söz sahibi olmasının önünün açılması için her fırsatta telkinde bulunuyor. Sizlerin de bu ilginiz bizleri sevindiriyor. Körfez ilçemizin sizler gibi etkili, her anlamda potansiyel sahibi olan gençlerimize ihtiyacı var” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751