BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ.!

İzmit- Kandra yolu üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 1’i çocuk 3, yanlarında bulunan akrabalarında ise yine 1’, çocuk iki kişi olmak üzere toplam 5 kişi yaşamını yitirdi. Kamyon sürücüsü ile birlikte 3 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

Edinilen bilgi ve iddialara göre; D-605 İzmit-Kandıra Yolu üzeri, Kocabayramlar sapağı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, İzmit Belediyesine ait olduğu ve çim taşıdığı öğrenilen Samet K. idaresindeki 34 VZ 6212 plakalı kamyon, İzmit’ten Kandıra istikametine giderken, bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.

Bu esnada Kandıra istikametinden İzmit istikametine gelmekte olan Serkan Barhan idaresindeki 34 BSM 420 plakalı hususi otomobil ile çarpıştı. Otomobil çarpışmanın etkisi ile yola kenarına savruldu. Kamyonda savrularak yol kenarına devrildi.


 

2’Sİ ÇOCUK 5 KİŞİ ÖLDÜ

Korkunç kazayı görenler, bir yandan olay yerine yardıma koşarken, diğer yandan 112 Acil Yardım hattını arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi ile jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışan 5 kişiyi müdahale ile dışarı çıkarttı.

KÖRFEZDE OTURUYORLARDI

Yapılan kontrollerde hususi otomobilde bulunan Göktüğ Barhan(6) isimli çocuk ile annesi Duygu(33), babası Serkan Barhan(33) ve akrabaları Tuğba Kılıç(33) isimli 4 kişinin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Sıkıştığı yerden çıkartılan ve ağır yaralı olarak Kandıra Devlet Hastanesine sevk edilen Berra Kılıç(2)ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ayrıca kazada otomobilde bulunan Necla(55) ve Raşit Barhan (65)ile kamyon sürücüsü Samet K’nin de yaralı olarak Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi

Kandıra Yolu’ndaki korkunç kazada hayatını kaybeden Barhan Ailesi Körfez ilçede Kuzey Mahallesi Türkeli Caddesi’nde oturuyorlardı. Cenazeleri bugün öğlen saat 12:00 'da Körfez Mezarlığından alınarak İlimtepe Mezarlığına defin edilecektir kaldırılacak.

Kocaeli Meydan Gazetesi olarak elim kazada hayatını kaybedenlere Allahtan Rahmet yakınlarına da sabırlar dileriz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817