Bu adam Savcılarla resmen dalga Geçiyor!
VİCDANI SIZLAMIŞ MIŞ....

Aklı sıra gazetecileri kamuoyunda küçük düşürmeye çalışıyor. Devletimizin büyüklerine ve savcılarımıza sesleniyoruz. Bu adamı tutuklayın yoksa ilerleyen günlerde cinayetler çıkarsa sorumlusu kim olacak.
Savcılarımıza sesleniyoruz!Bu adamı tutuklayın! Bu adamın tutuklanmasında müthiş derece kamu menfaati vardır. Bu adam yüzünden ilerleyen günlerde cinayetler işlenirse sorumlusu kim olacak.


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KÖRFEZLİİİ 11 yıl önce

burhan abi sen adamın kralısın bu gazeteci bozuntusu filim çevire çevire en son kendisi artis oldu artık ali çınarı yeşilçamda görmek istiyoruz saygılar

Avatar
serkan 11 yıl önce

ali çinarin cidden ruh sağliği bozuk.kendiside ne yaptiğini nereye koştuğunu bilmiyor.insanlar aptal değil.yazik günah o boya posa yazik.bakildiğinda adam gibi gözüküyor ama yaptiklari hep tutarsiz.

banner2817