Bu akşam Kadir Gecesi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla bütün hemşehrilerinin ve İslâm Dünyası’nın Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

 

KADİR GECESİ’Nİ İYİ DEĞERLENDİRELİM

Ramazan ayı içerisindeki en önemli gecelerden olan Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sofralarımızın misafirlerle bereketlendiği, kalplerimizin, ruhlarımızın sevinçle dolup taştığı bu günlerde, akrabalık bağlarımız, komşuluklarımız ve milletçe kardeşlik bağlarımız pekişiyor. Paylaşma duygularıyla, içimizde de kandillerin parladığı bu güzel Ramazan günlerinin Kadir gecesiyle sonuna yaklaştık.  Rahmet pınarlarının çağladığı bu geceyi iyi değerlendirelim” dedi.

 

HUZUR VE BARIŞ DİLİYORUM

Başkan Karaosmanoğlu sözlerini, “Kadir Gecesi vesilesiyle bütün hemşerilerim, şehrimiz ve yurdumuz için mutluluk ve barış diliyorum.  Başta İslâm dünyası olmak üzere; acı çeken, zulme uğrayan bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini niyaz ediyorum. Bugün dünyanın pek çok bölgesinde soykırıma uğrayan, zulüm gören din kardeşlerimizi de dualarımızda unutmayalım. Bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesi’nin, güzel Kocaeli’mizde yaşayan bütün vatandaşlarımıza, yavrularımıza hayırlar getirmesini diliyorum” diyerek tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817