banner2779
banner2752
banner2750

Bu defa apartmana girdi
 İzmit D-100 Karayolu 42 Evler Mahallesi'nde yağan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan araç, Önder Pişmaniye'nin bulunduğu Belde Yuvam Apartmanı'na çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı. 

Alınan bilgiye göre Devrim Bozkurt idaresindeki 17 DE 385 plakalı otomobil, yağan yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak daha önce defalarca kez kazaların meydana geldiği Önder Pişmaniye isimli iş yerinin bulunduğu Belde Yuvam Apartmanı'nın duvarına büyük bir gürültüyle çarptı. 

Kazada araç sürücüsü açılan hava yastığı sayesinde yara almazken yanındaki Nurettin Avcı isimli şahıs başından aldığı darbe sonucu yaralandı. Çarpmanın etkisiyle binanın girişinde bulunan doğalgaz hattı zarar gördü. Gürültüye uyanan bina sakinleri, durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı Nurettin Avcı, olay yerine gelen ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen İZGAZ ekipleri de zarar gören doğalgaz hattında kaçak olup olmadığını kontrol etti. 

Binanın zemin katında faaliyet gösteren Önder Pişmaniye isimli işyerine ise daha önde devalarca kez araç girmiş, kazalarda onlarca kişi yaralanmıştı. Ancak bu kez Önder Pişmaniye'de herhangi bir hasar meydana gelmedi. Yine kaza olduğunu gören bina sakinleri, "Bir gün bu bina başımıza yıkılacak. Onlarca kez kaza oldu, yetkililer kılını bile kıpırdatmıyor. Bu yol hatalı yapıldı, bir an önce düzeltilmeli" diyerek tepki gösterdi. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751