banner2779
banner2752
banner2750

BU DÜĞÜN ÇOK KONUŞULUR

Başarılı işadamının 3 oğlundan biri olan Şahin Önal, kalabalık protokol gurubunun katıldığı görkemli düğün töreni ile hayatını Derya Önal’la birleştirdi ve evliler kervanına katıldı.

Görkemli düğün töreni, Körfez Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Düğüne, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale, Rektör Sadettin Hülagü, Körfez eski Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Aydın, işadamları Recep Öztürk, Salih Kurtaş, Nuri Tabanlı katıldı ve şahit oldular. Düğünde, Özel Marmara Hastanesi Müdürü Esener Maçil, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan, AKP eski İl Başkanı Mahmut Civelek, Körfez Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ferit Kır çok sayıda ilçenin tanınmış esnafı, siyasetçisi ve Erzurumlu aileler katıldı.

Önal ve Sayım ailelerinin de kalabalık guruplarla yer aldığı düğün salonu tamamen dolarken, Derya ve Şahin Önal çiftinin nikahını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kıydı, çifte evlilik cüzdanının da Milletvekili İlyas Şeker verdi.

Genç çifte Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildikten sonra ilk dans yapıldı ve pastanın kesilmesi sonrasında da katılan konuklar müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Düğün tören ile Ahmet ve Ayşe Önal’ın oğlu olan Şahin Önal ve Selami ile Keban Sayım’ın kızı olan Derya bir ömür boyu birlikte olmaya söz verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751