BU FUAR ÇOK SATIYOR
 Bu yıl yedinci kez kapılarını açan Kocaeli Kitap Fuarı altı günlük kitap satış sayısıyla rekor kırdı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen kitap fuarını altı günde 433 bin 465 kişi ziyaret etti.

 

6 GÜNDE 540 BİN KİTAP SATILDI

350 yayınevi 450 etkinlik ve 42 sahafla Türkiye’nin en büyük kitap fuarı olan 7. Kocaeli Kitap Fuarı, etkinlik, ziyaretçi ve kitap satış rakamlarıyla da dikkat çekiyor. Altı günde 433 bin 465 kişi tarafından ziyaret edilen kitap fuarında 540 bin adet kitap satıldı. Kitap fuarını ziyaret edenler en az bir kitap almış oldu.

 

SON İKİ GÜN

Günlük 100 bin ziyaretçi rakamını aşan Kocaeli Kitap Fuar’ındaki büyük stantlarda günde yaklaşık 1.150 kitap satışı yapılıyor. Bir dahaki kitap fuarını beklemek istemeyenler için son iki günün kaldığı Kitap Fuarı’nda her yaşa ve her bütçeye uygun kitap bulunuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817