BU FUARDA HERKES DÜŞÜNCESİNİ ÖZGÜRCE YAZIYOR
 Türkiye’nin en büyük Kitap fuarı olma özelliğini taşıyan 8. Kocaeli Kitap Fuarı ilk günden vatandaşların akınına uğradı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı’nda “Fikir Panosu” büyük ilgi görüyor. Fuaye alanına asılan panoya 7’den 70’e kitapseverler, Kocaeli Kitap Fuarı ile ilgili düşünce ve önerilerini yazıyor.

 

SOSYAL MESAJLAR

Ziyaretçiler, fuarın fuaye kısmında duvara asılan dev panoya Kocaeli Kitap Fuarı ile ilgili düşüncelerini ve önerilerini yazıyor. Panoda “Her ay kitap fuarı yapılsın”, “Kitaplar tozlanmak için değil, okunmak için alınmalı”, ‘’Kitaplarla dolu bir ev istiyorum” gibi sosyal içerikli mesajlar dikkat çekiyor. Düşünce panosuna, fuarın son günü olan 22 Mayıs Pazar’a kadar herkes düşüncelerini yazabilecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817