banner2779
banner2752
banner2750

BU İŞ MERKEZİ GÖZ GÖRE  GÖRE ÇÜRÜYOR

Yalnızca alt katta market ve kahvehane ile büfe olan iş merkezinin diğer katları boş bekliyor.

İş merkezinde yer alan 64 dükkanın bir bölümü belediyeye, bir bölümü hazineye ait. İlk yapıldığı yıllarda oldukça işlek olan ve üst katlarda imalat atölyeleri de yer alan iş merkezi, zamanla boşalmış ve çürümeye bırakılmış.

Mahalle Muhtarı Halil Taş, Halk Eğitim ve Komek gibi eğitim kurumları için ideal olan iş merkezinin bir an önce değerlendirilmesini beklediklerini söyleyerek, bunun için gerekli yazışmaların yapıldığını ifade etti.

Konuyla ilgili araştırma yapan Körfez Belediye Meclis Üyesi Enver Okan, burada bir binanın çok amaçlı olarak kullanılabilecekken çürümeye terk edilmesinin üzüntü verici olduğunu söyleyerek, konuyu meclise taşıyacaklarını belirtti. Okan, kapısına kilit vurulan binanın canlandırılması halinde bölgenin ihtiyacı olan iş yeri ihtiyacını karşılayabileceğini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751