BU IŞIKLARLA KİMSE İLGİLENMEYECEK Mİ!!
 Battı-çıktı üzerinde, yan yolların trafiğini düzenlemek için konulan ışıklar, hem İzmit, hem de İstanbul istikametine yol verdiği gibi orta refüjden de Diş Hastanesi tarafına ve Hürriyet Bulvarı’na dönüşü sağlıyor. Bu arada, yan yollardan gelen araçlar, yine bu ışıklardan dönüşlerini sağlıyorlar.

Ancak, yapıldığı ilk günden bu yana yaklaşık 1.5 dakikalık süresi, orta refüj ve yan yollardan dönüşler sırasında ki ayarsızlıkları nedeniyle tepki alan ışıklar için hiçbir çalışma yapılmıyor. Işıklar nedeniyle uzun süreli bekleyen sürücüler, ayar tam yapılmadığı için dönüşler öncesinde yolun tamamen boş kalmasına rağmen ışıkların yol vermemesi nedeniyle boş yere bekliyorlar.

Sürücüler, sürenin ayarlanmasını ve en azından trafiği sürekli hareket halinde tutacak şekilde ayarların yapılmasını istiyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817