banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BU KANTİN ÖRNEK OLACAK
 Öğrenci ve velilerin çok beğendiği kantinde verilmeye başlayan hizmet kalitesi, yemek çeşitleri ve fiyatları Okul Aile Birliği tarafından da beğenildi.

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Okul Kantini, 26 bin 770 lira gibi rekor bir kira karşılığı Dilek Turan tarafından alınmıştı. Yüksek kira sonrasında öğrenci velileri yapılacak çalışmaları ve yansıyacak yemek fiyatlarını merakla beklerken, alınan hizmet ve uygulanan tarife korkulduğu gibi olmadı. Okul kantininde geçen yıl 6 lira 75 kuruş olan tabildot bedeli, bu sene 8 lira olarak belirlendi. Bu arada seçmeli şansı da tanındı ve öğrenciler çorba için 2, ara yemek için 3, ana yemeğe 4 lira ödeyebilevekler ve istediklerini seçerken, tamamını almaları halinde de 8 lira ödeyecekler.

Bu fiyatların ve sağlanan hijyen, kalite, hizmetin karşılığında uygun olduğunu söyleyen öğrenci velileri ve okul aile birliğinin, işletmecilere teşekkür ettikleri belirtiliyor. Cahit Elginkan Anadolu Lisesi’nde 756 öğrenci bulunuyor ve ortalama olarak hergün 500 öğrenciye cevap verilebilecek şekilde hizmet üretiliyor.

10 yıllık tecrübe

10 yıldır okul kantin işletmeciliği yapan Dilek Turan, yemekleri kantin yemekhanesinde pişirdiklerini ifade ederek, ‘’Örnek olacak şekilde hazırlanan kantinimizde, yemekler burada pişiyor, taze ve sıcak olarak sunuluyor. Bizim için öncelik kalite, hijyen ve çocukların memnuniyetidir. Geçen yıl kantinden çok şikayet olurken, bu sene bizim almamızla, verilen hizmetle kantin çocukların uğrak yeri oldu. Daha önce 3 personelle verilen hizmeti, biz 8 personelle veriyoruz ve ihtiyaç duyulan en iyi kantin hizmetini sunuyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826