BU KATILIM ÇOK SES GETİRDİ.! ŞENGÜL AİLESİNDEN MHP’YE 41 YENİ ÜYE

İlçe başkanı Zeki Gürsu öncülüğünde düzenlenen ve MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un da katıldığı programda MHP’ye katılımların ardından Şengül ailesi ve yakınları olduğu ortaya çıktı.

ŞENGÜL AİLESİ

Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi’nin Körfez İlçe Başkan Yardımcısı olan ve Ağrılı kimliği ile bilinen Yunus Şengül ile Erdi Şengül’ün çalışmaları ile MHP’ye üyelikleri yapılan 41 kişi için düzenlenen etkinliğin bundan sonraki süreçte de devam edeceği, MHP’ye yönelik ilginin daha da artması için çaba gösterileceği kaydedildi.

KURT MEMNUN KALDI

Öte yandan üye katılım töreninde partilileri yalnız bırakmayan MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ile Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’nun da yeni üyelerle ilgili çalışmaları dolayısıyla Yunus Şengül ve Erdi Şengül’e teşekkür ettikleri öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817