banner2779
banner2752
banner2750

BU KUTUNUN ANAHTARI DOĞAN’DA


 
Etkinlikler kapsamında anahtarı sadece Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’da bulunan kutuya mektuplar bırakıldı. Kutuya bırakılan  mektuplara sadece Başkan Doğan’ın baktığı kaydedildi.  

 

DOĞAN KENDİSİ BAKIYOR

 

Belsa hizmet binasının girişinde yer alan Başkana Mektup kutusunun önünde poz vererek yerel yönetimlerdeki demokrasi uygulamalarına dikkat çeken  Başkan Doğan “  İzmit Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren  gerek vatandaşlarımız, gerekse personellerimiz için en demokratik koşulları oluşturma çabası içerisinde olduk.  Başkana mektup projemiz sayesinde vatandaşlarımız istek ve şikayetlerini direkt olarak bana iletebiliyorlar. Başkana Mektup  kutusunun anahtarı sadece bende var ve sık sık kutuyu açarak mektupları bizzat kendim değerlendiriyorum. Bu projenin dışında, Çocuk Hakları Okulu, demokrasi duvarı,  engelli meclis, kadın meclisi, çocuk meclisi gibi projelerimizde 12 yıldızlı şehir unvanını almamızda etkili olan projelerimizden sadece bazıları” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751