banner2779
banner2752
banner2750

Bu Merkezde Sokak  Hayvanları Yalnız Değil

Acil durumlar haricinde sahipsiz sokak hayvanlarına bakım, tedavi ve kısırlaştırma gibi hizmetlerin verildiği merkez, Veteriner Hekim Arzu Demirhan Ergeç ve yardımcı ekibi sayesinde sessiz dostların tedavi gördüğü yer oldu.

Rehabilitasyon merkezinde, kısırlaştırma, diş çekimi, doku ameliyatı, göz enfeksiyonları, enfeksiyonlar, aşılama ve parazit tedavisi gibi uygulamalar yapılıyor. Merkezde, sahipsiz sokak hayvanlarına bakım yapılırken, vatandaşlar ve ya ihbar ile zabıta tarafından alınıp getirilen hayvanlar tedavi ediliyor.

Daha önce kaderlerine terk edilen sokak hayvanları merkezin açılmasıyla adeta bir hastaneye kavuşurken, çalışmaları duyan diğer ilçelerde de vatandaşlar benzeri yerlerin açılmasını ve hizmetlerin verilmesini istiyorlar. Körfezli vatandaşlar, burada gördükleri kaliteli ve güler yüzlü hizmetten son derece memnun kalırken, örnek merkezde hayvan severler bir araya gelerek sohbet edip, yapılmasını istedikleri çalışmaları da iletiyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751