banner2779
banner2752
banner2750

Bu Mescide Tadilat İsteniyor.!

Konu ile ilgili haberin gazetemizde çıkmasından sonra caddede hizmet veren bir gurup esnaf, yeni resimler çekerek paylaşım yaptılar ve belediyenin bir an önce burayı düzenleyerek, içeri girilemeyecek şekilde önlem almasını istediklerini söylediler.

Ağadere Caddesi’nde uzun zamandır harabe halinde olan eski tuvaletler yıkılmış ve yerine 6 ay sonra yeni lavabo ve umumi tuvalet binası yapılmıştı. Bu arada, tuvaletlerin bitişiğinde yer alan mescidin ise yenileneceği söylenmişti.

Bu yenilenme gerçekleşmeden iddialara göre önceki akşam kimliği bilinmeyen şahıslar tuvalet camını kırarak içeri girdiler. Buradan da mescide giren şahıslar, içerde bulunan Kur’an ve dini kitaplarla eşyalara zarar verdiler. Cadde esnafı, polisin bu şahsıları tespit ederek yakalamasını isterken, belediyenin de bir an önce mescidi düzenlemesini, güvenli hale getirmesini beklediklerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751