Bu müdür başka müdür


Körfez Emniyetinde yenilik bitmiyor


Coşkun Opak, Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğüne geldikten sonra ilçe de uyguladığı ''Kırık Camlar Teorisi'' adlı programla ilçe de adeta bir devrim gerçekleşiyor. Emniyet Müdürü Coşkun Opak,  ilçede hırsızlık ve asayiş olaylarını neredeyse bitme noktasına getirdi. 

Bütün illerden kaçan Azılı hırsızlar, soyguncular, katiller Körfez İlçe emniyetine takılıyor. İlçeyi adeta bir huzur ve güven adası haline getiren Coşkun Opak, ilçe halkı esnafı ve protokolüne de kısa sürede kendisini sevdirdi. 

Sevecen kişiliği, sempatik tavırları ve içten muhabbetiyle sosyal yanıda çok iyi olan Emniyet Müdürü Coşkun Opak, ilçe karakollarında da adeta devrim yaptı. Körfez İlçedeki bütün karakol binalarını baştan aşagı boyatıp çevre düzenlemesi yaptıran Opak, bütün bilgisayar sistemlerini yenileyerek polislere aypet dağıttı.
 
ISIYA DUYARLI, KLİMALI, KURŞUN GEÇİRMEZ

Karakolların tabelalarını yenileten Opak, karakolları güzel bir görünüme kavuşturdu. Sanayi kuruluşlarından  ve belediyeden hibe yoluyla görev araçlarını yenileten Müdür Coşkun Opak, devletin vermiş olduğu yetersiz gelen mazot istikakını 5 katına çıkartarak  Polisin rahat devriye atmasını da sağladı. 

Körfez İlçede halkla çok kısa sürede kaynaşarak herkesimin güvenini kazanan Opak, son olarak  Yarımca Polis Karakolunun güvenlik kulubesini yeniledi. Isıya duyarlı, klimalı, Kurşun geçirmez bir şekilde dizayn edilen nöbet kulubesi polisimize güven veriyor. 

Teşekkürler müdürüm, teşekkürler.....


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Serin 11 yıl önce

allah bu müdürden razı olsun. körfezde sayesinde geceleri rahatlıkla sokağa çıkabiliyoruz.

Avatar
Mustafa akın 11 yıl önce

çok güzel yaa... allah diger ilçelerimize de böyle müdürler nasip etsin.

Avatar
Efe Turkcan 11 yıl önce

Sayin Emniyet Mudurum Coskun Opak size cok tesekkurler...Geldiginiz gunden beri gece gunduz calisarak Korfezi huzur ve guven adasina cevirdiniz...Korfez sizing gibi bir Emniyet Mudurune sahip oldugu icin cok sansli...

banner2817