Bu nasıl bir vahşet!
(Bizim Kocaeli) - Boran ve kızı Hale Uğursal, 5 yıldır Gebze`ye bağlı Tavşanlı Köyü`nde muhtarlığın kendilerine verdikleri boş arazide sokak köpeklerini besliyordu. Kendi imkanlarıyla yaptıkları kulübelerde yaklaşık 100 köpeği barından anne ve kız çevre fabrikalardan aldıkları yiyeceklerle köpekleri doyuruyordu. Köpeklerin bakımı için her türlü fedakarlığı yapan Tülin Boran ve kızı Hale Uğursal, arife günü 2 köpeğin tüfekle öldürüldüğünü, 3 köpeğin ise vurularak yaralandığını gördü. Dün akşam ise yine aynı yerde bu kez 4 köpek vurularak öldürüldü. Olaya tanık olan bazı köpeklerin psikolojileri bozulduğu hatta korkudan yürüyemedikleri öğrenildi. Olaya tanık olan bir köpeğin ise öldürülen kardeşinin başından bir an olsun ayrılmadığı görüldü.
 
PİPPA BACCA DA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Bir hafta içinde iki kez köpek barınağına saldıran kişi yada kişiler, 6 köpek öldürürken, 3 köpeği de yaraladı. 100 köpeği kendi imkanlarıyla besleyen Tülin Boran, “Arife günü 2 köpek, bugün ise 4 köpek öldürüldü. Jandarma geldi ve çevrede 20`ye yakın kovan buldu. Diğer köpeklerin psikolojileri bozuldu. Şuan olaya tanık olan iki köpek çok etkilendi ve yürüyemiyorlar ”dedi. Kızı Hale Uğursal da olaydan çok etkilendiğini belirterek, “Bunlar insan değil. İnsan olan bunu yapamaz. Bir tanesi küçücük yavru. Hayatımda böyle bir şey görmedim” diyerek köpekleri katledenlerin bulunmasını istedi. Bu arada köpeklerin öldürüldüğü Tavşanlı Köyü, geçtiğimiz yıllarda, gelinlikle dünya turuna çıkan İtalyan Sanatçı Pippa Bacca`nın önce tecavüz edilip ardından da öldürülmesiyle gündeme gelmişti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817