Bu Oda Tüm Borçlarını  Bitiren Kurum Oldu

2001 yılından beri geriye dönük olarak gelen borçlar sürekli artarken, 3 dönemdir bu göreve seçilen Körfez Pazarılar Odası Başkanı Zafer Şahin, borçları sıfırlamayı hedefleyerek çalışmalar yaptı.

Yaklaşık 350 bin lira olan SGK ve benzeri borçları yapılandıran ve sonrasında da hızlı bir tempoyla ödemeye başlayan Zafer şahin ve yönetimi, pandemi döneminde bile pes etmeyerek ödemelerini yaptı.

2021 yılına girmeye hazırlandığımız günlerde yapılandırmayla belirlenen taksitleri de ödeyen oda yönetimi borçsuz olarak yeni yıla girecek olan ilk oda oldu.

Pandemi döneminde de faaliyetlerini sürdürmeye çalışan, bir yandan da üyelerine ve yardıma ihtiyacı olan ailelere de uzanmaya çalışan Oda Başkanı Zafer Şahin ve yönetimi, yeni yıla borçlarını temizlemiş olarak girmeye hazırlanırken, her zaman yanlarında olan ve desteklerini eksik etmeyen esnafa da teşekkür ettiler. Zafer Şahin, göreve geldiği gün sıfır borç hedeflediğini ifade ederek, “Üyelerimizden ve yönetimde ki arkadaşlarımdan da aldığım destekle bu zor hedefi başardık. Bundan sonra da oda olarak borçlanmadan faaliyetlere devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817