BU OKULDAN NİCE NEVZAT DOĞAN’LAR ÇIKACAK
 DOĞAN, ÇOCUKLARIMIZ DAHA İYİ ŞARTLARDA OKUSUN

 

Göreve geldiği günden bu yana 59 okula çok amaçlı salon, kütüphane ve öğretmenler odası yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2013/2014 öğretim yılını da okullara destek vererek başlattı. Doğan Körfez Mahallesi’nde bulunan Türk Pirelli İlköğretim Okulu’na İzmit Belediyesi tarafından yapılan çok amaçlı salon ve öğretmenler odasını yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrenci ve öğretmenlere hediye etti.

 

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türk Pirelli İlköğretim Okul Müdür Yardımcısı Ekrem Can, Körfez Mahalle Muhtarı Emre Yazıcı, Okul Aile Birliği Başkanı Esra Taşören, öğretmen, öğrenciler ve velilerin katıldığı açılışta konuşan Başkan Doğan “ ülke genelinde eğitime dair bu gelişmelere paralel olarak bizlerde yerelde eğitimin en büyük destekçisiyiz. Temel sorumluluklarımız arasında olmamasına rağmen okullarımızın fiziki koşullarının iyileştirilmesinde önemli adımlar attık. 50’den fazla okulumuza çok amaçlı salonlar açtık, okullarımızı tiyatro ile tanıştırdık, 2 yıl içinde yaklaşık 10 bin öğrencimize bisiklet hediye ettik, Pişman Çocuk Dergimiz ile sizleri hem eğlendirdik hem öğrenmenizi sağladık. Mahallelerde açtığımız etüt merkezlerimizde ve SBS hazırlık kitaplarımız ile sizlerin sınavlara hazırlanmasına destek olduk. Şunu samimiyetle söylüyorum ki İzmit’in tüm çocuklarının eğitimini kendi çocuklarımın eğitimi kadar düşünüyor ve önemsiyorum. Hedefimiz bütün okullara bu hizmetleri kazandırmaktır Bütün gayemiz çocuklarımız daha iyi şartlarda okusunlar " dedi.

 

BU OKULDAN NİCE NEVZAT DOĞAN’LAR ÇIKACAK

 

Okullarına yaptığı destek için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve ekibine teşekkür eden Okul Müdür Yardımcısı Ekrem Can “ eğitime destek veren, eğitim gönüllüsü bir başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. O çocuklara inanıyor, eğitimin bu ülkeyi daha da ilerleteceği konusunda kuşkusu yok. Ben de inanıyorum ki bu okulda kendisi gibi aydın düşünceli nice öğrenciler yetişecek, bu okuldan nice Nevzat Doğan’lar çıkacak” dedi.

 

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen salon açılışlarında Okul Aile Birliği Başkanı Esra Taşören Başkan Doğan'a eğitime katkılarından dolayı çiçek vererek teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817