Bu proje yapılabilirse süper olacak
 

YAHYA KAPTAN KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI

İzmit trafiğindeki en karmaşık bölge olan Kandıra Yolu üzerinde Yenişehir çıkışı ile Yahya Kaptan Mahallesi girişinin kesiştiği kavşak için Büyükşehir Belediyesi mükemmel bir köprülü kavşak projesi hazırlattı.

BÜYÜKŞEHİR İÇİN PARA DEĞİL

Yahya Kaptan-Yenişehir kavşağında yapılacağı açıklanan Köprü Kavşak’ın 27 milyon TL’ye malolacağı hesaplanıyor. Bu para, Büyükşehir Belediyesi’nin bir aylık gelirinin çok daha altında. Şimdiye kadar hem bu kavşağın, hem Kandıra Kavşağının çoktan yapılmış olması gerekirdi. Yetkililer, Yahya Kaptan Kavşağının bu yıl bitmeden ihale edileceğini,  2013 yılının sonunda da hizmete açılacağını söylüyorlar. Bakalım gerçekten yapılabilecek mi, yoksa Monoray, Sekaray, Sekatel, Maşukiye'deki Teleferik projeleri gibi seçim projesi olarak mı kalacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817