Bu Stantlar Para Kazandırıyor

Anıtpark, Dolphin, Kültür Tepesi ve Sanat Sokağı’ndaki el emeği satış stantları haftanın 7 günü 09.00 - 20.00 saatleri arasında açık bulunuyor.

4 YERDE 34 STANT VAR

Stantlardan Anıtpark’ta 12 adet, Dolphin’de 5, Kültür Tepesi’nde de 8 adet bulunuyor. İzmit Belediyesi yetkilileri Anıtpark ve Dolphin’deki stantların 15’er gün, Kültür Tepesi’ndeki stantların da bir ay süreyle  ücretsiz olarak tahsis edildiğini söylediler. 

Sanat Sokağı’nda bulunan 9 adet stanttan da vatandaşlar 3 er günlük periyotlarla yararlanabiliyorlar. Yetkililer, Sanat Sokağı’ndaki stantlarda sivil toplum örgütleri, dernekler, okulların el emeği ürünlerinin satışlarıyla sanatsal etkinlikler de gerçekleştirildiğini ifade ettiler.

SADECE EL EMEĞİ ÜRÜNLER

El emeğini kazanca çevirmek isteyenler için büyük bir fırsat olan stantlara ev hanımlarının yanı sıra emekli olup emeğini kazanca çevirmek isteyenler ile ürettiklerini satıp aile ekonomilerine destek olmak isteyen geçlerden büyük ilgi görüyor. Çeşitli takılar, ahşap rölyef tablolar, seramik objeler, ahşap boyama ürünler, mum ve sabunlar, yağlı boya tablolar, deri ile yapılmış ürünler, çantalar, iğne oyalı örtüler, çeyizlik örtüler, örgü bebekler ve daha birçok süs ve hediyelik eşya ile çeyiz ürünlerinin satıldığı stantlardan yararlanmanın tek koşulu var  o da ürünlerin tamamen el emeği olması. Ücretsiz olan, el emeği satış reyonlarından yararlanmak isteyenlerin  BELSA B Bloktaki İZMEK  merkezine ikametgâh belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, 1 adet  vesikalık fotoğraf ve başvuru formuyla birlikte başvurunun yeterli olduğu kaydedildi.

VATANDAŞ MEMNUN

Birinci elden ürünleri alma imkanı bulan Ayşe Morgül adlı vatandaş ” stantlarda çok güzel ürünler var. Fiyatları da piyasaya göre uygun. Ayrıca el emeği olması ürünleri daha da özel yapıyor. Özellikle arkadaşlarıma hediye almam gerektiğinde mutlaka bu stantlara uğruyorum. Burada  uygun güzel ürünler buluyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817