BU YAZIN KIYAFETLERİ GÜLEN YÜZLER’DEN
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait Gülen Yüzler Engelliler Mesleki Rehabilitasyon ve İş Merkezi’nde bugünlerde yaz mevsimi için kıyafet dikimi heyecanı yaşanıyor. Merkezin bünyesinde bulunan dikim atölyesinde hazırlanan yazlık kıyafetler engelli çalışanların ellerinden çıkıyor.

 

ENGELLİLERİN ELİNDEN ÇIKIYOR

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gülen Yüzler Engelliler Mesleki Rehabilitasyon ve İş Merkezi,  engellilerin hem topluma kazandırılması, hem de ülke ekonomisine katkıda bulunması amacıyla faaliyet gösteriyor. Birçok iş alanında engelli bireylerin çalıştığı merkezin dikim atölyesi bölümünde bu günlerde yoğun mesai harcanıyor. Engellilerin görev yaptığı atölyede yaz mevsimi için rengarenk giysiler dikiliyor.

 

YAZLIK KIYAFETLER

Birçok farklı firmanın ihtiyaçlarına göre dikim yapılan Gülen Yüzler atölyesinde ayrıca Büyükşehir Belediyesi için gerekli giysiler de hazırlanıyor. Bu kapsamda şu anda Gep Yeşil Enerji, Tuzla Deri OSB Geri Dönüşüm A.Ş. ve Ekolojik Taşıma gibi birçok firmanın yazlık kıyafetleri giyime hazır hale getiriliyor. Öte yandan Büyükşehir Kağıtspor ve KBB Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı’nın eşofman ihtiyaçları da Gülen Yüzler atölyesinden karşılanıyor.

 

DİKİLME AŞAMALARI

25 engelli vatandaşın çalıştığı Gülen Yüzler Dikim Atölyesi’nde gelen taleplere göre kumaş temini yapılıyor. Kumaşlar temin edildikten sonra kalıplarına göre kesim işlemine geçiliyor. Ardından dikimleri yapılan kıyafetler kalite kontrol sistemine girdikten sonra paketlemeleri gerçekleştiriliyor. Rengarenk giysilerin dikildiği atölyedeki her aşamada farklı engelli çalışanlar görev yapıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817