banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 BUGÜN NEYSEK YARIN DA O OLACAĞIZ!

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu güler yüzü ve hoş sohbetiyle Kandıralıların yanında olmaya devam ediyor. Kandıra merkez ve pazar esnafıyla biraraya gelen Aday Adayı gittiği yerlerde yoğun ilgi görüyor.

Kandıra merkez ve pazar esnafını ziyaret eden Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Emel Ceylan Balcıoğlu pazardaki tüm tezgâhlara uğradı, yaşlıları ellerinden öptü, çocukları sevdi, gençlerle sohbet etti, pazarda alışveriş yapan vatandaşlara broşürlerini bizzat dağıtarak kendini tanıttı. Esnafın sorunlarına eğilen Aday adayının samimiyeti vesıcakkanlı tavrı esnaf tarafından takdir topladı. Kandıra’da kadın bir aday adayı görmekten dolayı mutlu olduklarını dile getiren pazar esnafı Balcıoğlu’na “ Başkan olunca da bizi ziyarete gelecek misiniz? sorusunu sordu. Aday Adayı Avukat esnafın bu sorusuna “Biz yarın bir yere geleceksek sizin sevginiz ve desteğinizle geleceğiz ve bugün neysek yarın da o olacağız.” diyerek cevap verdi.

KANDIRA’DAKİ SANAYİ YATIRIMLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Aday Adayı Av. Emel Ceylan BalcıoğluKandıra sanayicilerini de unutmadı ve Kandıra’nın önemli sanayi kuruluşlarından olan  Çelik Tencere Fabrikasınıziyaret etti.Fabrika’nın Genel Müdürü Gökalp Çobanoğlu tarafından misafir edilen Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Kandıra’da gelişen sanayi yatırımlarının durumu ve bu alanda neler yapılabileceği noktasında fikir alışverişinde bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826