Bülent Sadıkoğlu Tutuklandı

15 Ekim tarihinde Trafik Şubesi tarafından, İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı Yuvacık Sapağı mevkisinde yapılan kontrol sırasında aracı hareket ettirerek polis memuru Bedir Yıldız'ın yaralanmasına sebep olan Bülent Sadıkoğlu, birkaç gün ortalardan kaybolmuş, ardından da gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan Sadıkoğlu, sağlık kontrolünden geçirilerek sevk edildiği adliyede, savcılık sorgulamasının ardından nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

CHP eski Gençlik Kolları Başkanı olarak görevde bulunan Bülent Sadıkoğlu'nun savunmasında, 06 CHP 50 plakalı aracı için yakalama ve haciz kararı bulunduğu için panik yaptığını o yüzden kaçtığını belirttiği öğrenildi.

Yerde sürüklenmesi nedeniyle omzunda kırık ve dirseğinde çatlak oluşan polis Bedir Yıldız ise, Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavisinin tamamlanmasının ardından memleketi Adana'ya gitmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817