banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Bülent Türker’den örnek proje
 Montessori eğitimi ile Derince’de örnek okul olmayı başaran Bülent Türker Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı yılsonu gösterisi büyük beğeni topladı

 

Protokolden yoğun ilgi

Derince’de eğitim veren kurumlar arasında yer alan ve projeleriyle örnek olan Bülent Türker Anaokulu’nun düzenlediği yılsonu etkinliği gerek protokol gerekse öğrenci velilerinden yoğun ilgi gördü. Yenikent Mahallesi Tufan Sokak’ta yer alan okul bahçesinde gerçekleşen yılsonu programına Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Bülent Türker Anaokulu Müdürü Emel Fırtın, müdür yardımcıları, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Başkan Bulut’tan tam destek

Her çocuğun kendine özgü bir birey olduğu ve kendi kapasitesi doğrultusunda öğrenmesi ilkesini benimseyen montessori eğitim sistemini uygulayan Bülent Türker Anaokulu, bu özelliğiyle ilçede örnek olmayı başardı. Okulun uyguladığı eğitim sisteminin ilçe genelinde yaygınlaşması gerektiğine vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, kendilerinin de bu noktada okullara gerekli desteği sağlayacaklarını ifade etti. Öğrencilerin renkli gösteriler sergilediği ve eğitici faaliyetler sunduğu program neşe içerisinde sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826