Bulut ,Balıkçıların sorunlarını dinledi
 AK Parti  Derince Belediye başkan adayı A.Haydar Bulut seçim çalışmaları kapsamında Derince Balıkçılar Derneğini ziyaret etti.İlçe Başkanı Ahmet Ark ve partililerinde katıldığı ziyarette balıkçılar Derneği Başkanı Selahattin Gülez ve yönetimi Bulut’u büyük bir ilgi ile karşıladılar.

 

BALIKÇILAR SORUNLARINI ANLATI

Derinceli Balıkçılar  Derneği Başkanı Gülez,dernek olarak yaşadıkları sorunları Başkan adayı Bulut’a tek tek anlattı.Sahilde 2.etap çalışmalarından sonra Büyükşehir Belediyesinin kendilerine yeni yer yaptığını fakat burada bir takım sorunlar yaşadıklarını anlatarak,bu sorunlara  göreve geldiği takdirde çözümler üretmesini istediler.

 

HİZMET YAPMAYA GELİYORUZ

Başkan adayı Haydar Bulut’ta Derince geçen dönem  5 yıl boyunca çok güzel hizmetler yaptıklarını,Derince Harikalar sahili projesi kapsamında,Balıkçılar Derneğinin fiziki görünümünü güzelleştirmiştik.Derince sahilde 2.etap çalışmalarını yanı sıra yapacağımız yeni hizmetlerle her derneğe önemli katkılar yapmaya devam edeceğiz.Derince’de güçlü bir şekilde iktidar olmamız gerekiyor hizmetlerin daha da artması için biz %60 hedef koyduk bunu gerekleştirmek için tüm vatandaşlarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz dedi.Başkan adayı Bulut 15 Şubat Cumartesi günü Yenikent Spor salonunda yapılacak aday tanıtım törenine Balıkçılar derneği üyeleri davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817