BULUT: BİRİZ, BERABERİZ, KARDEŞİZ
  

“Görevliler faydalı bilgiler aktarıyor”

Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası, MÜSİAD Gençlik Kolları, Yıldız Camii Derneği, Derince Diyanet-Sen Temsilciliği, Marmara Mardinliler Derneği eski Başkanı Hatip Erkınay, öğretim görevlisi Niyesser Mekki ve Muhammet Çetin’i ağırladı. Başkan Bulut konuşmasında Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın Türkiye ve tüm İslam coğrafyasına hayırlı olmasını temenni ederek, “ Camilerimiz insanların birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları çerçevesinde bir araya geldiği kutsal mekanlardır. Bu noktada camii ve din görevlilerimiz dini ve sosyal konularda bizlere çok faydalı bilgiler aktarıyor. Camiler ibadet yerleri olmakla birlikte görevlilerimizin aydınlatıcı bilgileri ışığında ilim ve irfanın öğretildiği yerlerdir” dedi.

 

Bulut’tan teröre karşı birlik mesajı

Yaşanan terör olayları ile ilgili ülkemizin birlik ve beraberliğine kastedenlere asla fırsat verilmemesi gerektiğini söyleyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Ankara Tren Garı’nda hain terör saldırısı sonucunda birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışanlara, kardeşliğimize kastedenlere asla izin vermemeliyiz. Vatanımızın birliğine ve bütünlüğüne karşı yapılan saldırılara karşı tek yürek olmalıyız. Millet olarak aynı dayanışma ve kararlılıkla bir olarak birlik olarak terörün karşısında durmaya devam etmeliyiz” şeklinde duygularını aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817