Bulut “Derince için çalışmalıyız”
 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Düzce Dibektaş Köyü ve Çevre Köyler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Muharrem ayı nedeniyle düzenlediği aşure gününe katıldı.

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İbni Sina Mahallesi’nde bulunan Düzce Dibektaş Köyü ve Çevre Köyler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Muharrem ayı nedeniyle dernek odasında organize ettiği aşure gününe katıldı. Programa Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yanı sıra Dernek Başkanı Nihat Tekir, dernek yöneticileri, belediye meclis üyesi Talip Yeşilyurt, dernek üyeleri ve mahalle halkı katıldı. Toplantıda vatandaşların desteğinin önemini anlatan Başkan Bulut, “Halkın desteği yanımızda olduğu müddetçe bizler her engeli kolaylıkla aşarız. Derinceli olarak ilçemize sahip çıkmalıyız. Hepimiz bireyler olarak Derince için el ele verip çalışmalıyız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817