BULUT; “DERİNCEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, makamında konuk ettiği ziyaretçileriyle ilçeye kazandırdığı ve yapımı devam eden projelerle ilgili istişarede bulunmaya devam ediyor. Toplumun her kesiminden gelen fikirlere açık olduklarını belirten Başkan Bulut, “Sizlerden aldığımız güç ile Derince’miz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi

Başkan Bulut’un konukları vardı

İlçeye değer katacak projeleri belirlerken istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, okul aile birlikleri, esnaflar ve toplumun tüm kesimleri ile sık sık bir araya gelerek, görüşmeler gerçekleştiriyor. Başkan Bulut, son olarak Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, Kocaeli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KİHMED) Başkan Vekili Ali Bilgi, yönetim kurulu üyeleri Nebi Karakoyun, Naci Kazak, Hüseyin Parlak, Mürsel Kocatahtacı, Harun Birgül, Muhammed Acar ve Yusuf Yüksel, Kocaeli güreş camiasından Sabri Geçer, Rıdvan Kara, Şener Sar, Mustafa Mercan, Derince Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Kaya, Bülent Türker Anaokulu Müdürü Emel Fırtın, müdür yardımcısı Doğan Türkal ve okul aile birliği başkan yardımcısı Sultan Karaaslan’ı konuk etti.

Derince, kültürün merkezi olacak

Toplumun farklı kesimlerinden konuklarını makamında ağırlayan Başkan Bulut, geride kalan üç buçuk yıllık süreçte ilçeye kazandırdığı ve bundan sonra yapacakları projelerle ilgili istişarede bulundu. Derince’yi her kesimden insanın yaşamaktan mutluluk duyacağı bir kent haline getirdiklerini belirten Başkan Bulut, “Derince’mize değer katacak vizyon projelerimizi ortaya çıkarırken her zaman istişareye önem verdik. Gerek STK’larımız, gerekse toplumun diğer dinamikleri ile yaptığımız görüşmeler bizim için önem arz etti. Bu süreçte birbirinden değerli projeleri halkımızın hizmetine sunduk. Yapımında artık sona gelinen Yelken Kültür Merkezi ve inşa çalışmalarının devam ettiği 1071 Anadolu Kültür Merkezi ile Derince’yi Kocaeli’de kültürel faaliyetlerin merkezi haline getireceğiz. Sizlerden aldığımız güç ile Derince’miz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817