banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Bulut; Derince’mizin her karışı bizim için çok değerli
 Mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez İshakçılar ve çevre halkının konuğu olan Başkan Bulut, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Derince’nin 17 mahallesine de eşit derecede önem verdiklerini belirten Başkan Bulut, burada yaptığı konuşmada “Derince’mizin her karışı bizim için çok değerli” dedi

Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Katılımcı yönetim anlayışı gereği, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların görüşlerine büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçe genelinde düzenlediği mahalle ziyaretlerini sürdürerek sorunları yerinde gözlemlemeye devam ediyor. Son olarak İshakçılar ve çevre mahallelerin konuğu olan Başkan Bulut’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Beraberinde AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ergin, Derince Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Yıldız ve Fahrettin Karakoyun, AK Parti İlçe Yöneticileri ve belediye birim müdürleri ile birlikte mahallelerde bir dizi incelemede bulunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a belde mahallelerinin muhtarları da eşlik etti.

 Mahallelerimiz örnek olacak

İshakçılar Meydanı’nda başlayan ziyaretler kapsamında ilk olarak köy pazarını ve esnafları dolaşan Başkan Bulut, daha sonra, kahvehanede oturan vatandaşlar ile çay sohbetinde bir araya geldi. Derince’nin tamamına eşit derecede önem verdiğini belirten Başkan Bulut “Biz sadece ilçe merkezindeki 10 mahallenin değil, Büyükşehir yasası ile birlikte mahalle statüsünü kazanan Derince’ye bağlı 7 köyümüze de büyük önem veriyoruz. Şunu herkes çok iyi bilsin ki Derince’mizin her karışı bizim için çok değerli. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapacağımız çalışmalarla beraber başta İshakçılar olmak üzere buradaki mahallelerimiz örnek merkezler olacak” dedi. Başkan Bulut ve beraberindeki heyet daha sonra bölgedeki diğer mahallelere giderek, yapılması planlanan projeleri görüştü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826