banner2779
banner2752
banner2750

Bulut: "Eğitim Bizim Olmazsa Olmazımız"

Piri Reis ve Cumhuriyet Ortaokulları

İlçede eğitime yönelik faaliyetlere her zaman katkı sunan ve sık sık okulları ziyaret eden Başkan Bulut son olarak Derince’de eğitim veren Piri Reis ve Cumhuriyet ortaokullarına konuk oldu. İlk olarak Piri Reis Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Bulut burada okul müdürü Fazlı Cengiz, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım, Sırrıpaşa Mahallesi eski Muhtarı Cevat Aygün, okul idarecileri, öğretmenler ve okul aile birliği yöneticileri ile bir araya geldi. Burada öğretmenler ve okul aile birliği yöneticileriyle sohbet eden Başkan Bulut, eğitimin kendileri için en önemli unsur olduğunu ifade etti.

“Çocuklarımızı Geleceğe Hazırlıyoruz”

Başkan Bulut, Pirireis Ortaokulu’nun ardından ikinci ziyaretini ise Cumhuriyet Ortaokulu’na yaptı. Başkan Bulut, burada okul müdürü Rahim Avcı, Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit, okul idarecileri, öğretmenler ve okul aile birliği temsilcileri ile bir araya geldi. Eğitime yönelik çalışmaları her zaman kendi asli vazifeleri gibi gördüklerini belirten Başkan Bulut, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi eğitim bizim olmazsa olmazımız. Ülkemizin güçlü yarınlarını inşa edecek olan çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak için eğitime desteğimizi sürdürüyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751