Bulut esnafları dinliyor
İlçe halkına hizmet etmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, esnaflarla sık sık bir araya gelerek hem istişare yapıyor hem de görüş alış-verişinde bulunuyor

“Halkımızın görüşleri çok önemli”

Halka hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, göreve geldiği yeni dönemle birlikte istişarelere de büyük önem veriyor. Başkan Bulut, zaman zaman Derinceli esnaflarla bir araya gelerek hem görüş alış-verişinde bulunuyor hem de esnafı, yapılacak olan yeni projelerle ilgili bilgilendiriyor. Derince halkının ve esnafının öneri ve görüşlerine büyük önem verdiklerini belirten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Halkımızın ve esnaflarımızın görüşleri bizim için çok önemli. Bu noktada yapılan istişareler sonucunda nasıl bir yol izleyeceğimizi belirliyoruz. Halkımızın önerileri ve görüşleri doğrultusunda ihtiyaçları belirleyerek çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

“Hep birlikte çalışmalıyız”

Derince halkı ve esnafı ile birlikte çalışarak ilçeye hizmet etmek istediklerini aktaran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “İlçemizi cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Bunun için hep beraber çalışmalıyız. Halkımıza yararlı olacak görüş ve önerileri daima dikkate alacağız. Yapacağımız yeni projelerle birlikte sizlerinde destekleri ile Derince’mize en güzel şekilde hizmet edeceğiz” dedi. Başkan Bulut ayrıca, liman bağlantı yolu, Harmantarla ve Esentepe’yi Çınarlı’ya bağlayacak olan 20 metrelik yol ve viyadük projelerinin hayata geçirileceğini belirterek öncelikli olarak bu projelerin hizmete sunulacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817