banner2779
banner2752
banner2750

Bulut; “Gençlerimiz ve geleceğimiz için çalışıyoruz”
 Kadınlar Günü’nü kutladı

Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Kadın Kolları’nın haftalık olağan toplantısını ziyaret etti. AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Akarsu ve parti yönetiminin de hazır bulunduğu toplantı öncesi Başkan Bulut, tüm hanımlara çiçek takdim ederek Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, tebriklerini iletti. Bir süre toplantıda bulunarak projelere vurgu yapan Başkan Bulut, AK Parti Kadın Kolları yöneticilerinin yönelttiği soruları da yanıtladı. Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe ile Kapalı Yüzme Havuzu’ndaki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Başkan Bulut, “Halkımıza en güzel şekilde hizmet etmek için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe ile Kapalı Yüzme Havuzu’muzu yaz döneminde hizmete sunmayı planlıyoruz. Ülkemizin teminatı olan gençlerimiz ve geleceğimiz için çalışıyoruz” dedi.

 

Anadolu Kültür ve Sanat Merkezi

Bayanlardan kendilerine en çok talebin kültür merkezi yapılmasına yönelik geldiğini de sözlerine ekleyen Bulut, “Şu anda kamulaştırma çalışmalarını yaptığımız kültür merkezi projemiz sadece ilçemizin değil aynı zamanda kentimizin de en önemli merkezlerinden biri olacak. Anadolu Kültür ve Sanat Merkezi adını vereceğimiz projemiz inanıyorum ki özellikle siz hanım kardeşlerimizin memnuniyetini kazanacak. İlk dört katını 360 araç kapasiteli otopark olarak yapacağımız Anadolu Kültür ve Sanat Merkezi, bu özelliğiyle trafik sorununa da katkı sunacak. Görsel mimarisi ile de farklılık oluşturacak olan projemizin konferans salonunu 1071 kişi kapasiteli yapacağız. Malazgirt Zaferi’ne atıfta bulunulan salona adını verecek olan “1071 Konferans Salonu” aynı zamanda Kocaeli’nin en büyük salonu olma özelliğine sahip olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751