banner2779
banner2752
banner2750

Bulut: Halka hizmet etmek çok güzel bir duygu
 AK Parti Derince İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut 2015,2016 ve 2017 yılları içerisinde birçok projenin hizmete sunulacağını belirterek halka hizmet etmenin çok güzel bir duygu olduğunu aktardı

Toplantıya katılım yoğundu

AK Parti Derince İlçe 58. Danışma Meclisi Toplantısı Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanı Ahmet Ark, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eren, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. 58. Danışma Meclisi Toplantısı’nda açılış konuşmasını yapan Ahmet Ark, “2002’de partimizi Derince’de kuran, 2012’de bayrağı devraldığımız ve bizlerle birlikte çalışarak emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. 2012’den sonra iki büyük mücadeleye girdik. Bu yarışlardan alnımızın akı ile çıktık. Bundan sonraki süreçte yeni yönetimlerle ve yeni arkadaşlarla AK Parti bayrağını en güzel şekilde taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Duble Yol ve Liman Bağlantı Yolu

İlçe Başkanı Ahmet Ark’ın ardından kürsüye çıkan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, hep birlikte bir tarihe şahitlik ettiklerini belirterek, “2004-2009 yılları arasında sizlerin destekleri ve bizlerin çalışmaları ile birçok projemizi halkın hizmetine sunduk. Göreve geldiğimiz ikinci dönemimizde de yeni projelerin altına imza atmaya devam edeceğiz” şeklinde aktardı. Başkan Bulut, “2015,2016 ve 2017 yılları içerisinde projelerimizi hayata geçireceğiz. Projeler kolay yapılmıyor. Birçok zorlukla karşı karşıya kalıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu bizlere her noktada destek oluyor. Sizlerin aracılığı ile kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler daima güçlerimizi birleştirdiğimiz sürece projelerimiz yükselmeye devam edecektir” diye belirtti.

 

20 Metrelik Yol Projesi başlıyor

Danışma Meclisi Toplantısı’nda Derince Limanı’nı özelleştiğini söyleyen Başkan Bulut, “Limanın özelleşmesinin ardından bizim projemiz olan Liman Bağlantı Yolu Projesi devreye girdi. 2015’in ilk altı ayında proje ile ilgili kamulaştırmalar yapıldıktan sonra yine aynı yılın son altı ayında da projemiz ihale aşamasına gelecek. 2016’nın başında da ilk kazmamızı vurmuş olacağız” dedi. Harmantarla ve Esentepe’yi Çınarlı’ya bağlayacak olan 20 Metrelik Yol Projesi’nde de değinen Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Bir ay içerisinde bu projemiz de başlıyor. İki viyadük projemizden biri ihale aşamasında. Tüm bu projelerin alt yapı çalışmasını altı ay içerisinde hazırladık. Ülkemize, ilimize, ilçemize, halkımıza hizmet etmek çok güzel bir duygu” diye aktardı.

 

Civelek: Birlikte çok işler başardık

AK Parti’ye hizmetlerinden dolayı İlçe Başkanı Ahmet Ark ve yönetimine teşekkür eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Yapmış oldukları katkılardan dolayı İlçe Başkanımız nezdinde ilçe yönetimine, Kadın Kolları’na, Gençlik Kolları’na ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Tekrar devam etmek de var tamam demek de var. Takdiri delegasyon yapacaktır. Kim seçilirse seçilsin hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ardından partililere seslenen Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, “AK Parti’nin bir giriş kapısı var. Bizim partimizde çıkış kapısı yoktur. Hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olarak çok işler başardık” dedi.

 

“Kongrelerden güçlenerek çıkacağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik geçmişte söylenen sözlere değinen İl Başkanı Civelek, “Onun için muhtar bile olamaz dediler. Recep Tayyip Erdoğan Geldi Başbakan oldu. Ardından Cumhurbaşkanı, Başkomutan oldu. Bu ülkede Başbakan ve Cumhur Başkanı değişti. Ne yandan eserse essin rüzgar gemi yine rotasına gitti. Bütün bunlara şahitlik ederek yeni Türkiye’ye geldik. Eski Türkiye artık geride kaldı” diye konuştu. İl Başkanı Civelek, “AK Parti olarak kongrelerden birlik ve beraberlik içerisinde güçlenerek çıkacağız. İl ve ilçe kongrelerinin ardından önümüzde 2015 genel seçimleri var. Genel Merkezimizin talimatı ile kongrelere tek liste ile gireceğiz. Bütün partili kardeşlerimizi istişarelerini yapsın. Kim seçilirse seçilsin bizler bir aileyiz. Yine hep birlikte aynı yolda ilerlemeye devan edeceğiz” şeklinde belirtti. 58. Danışma Meclisi Toplantısı’nda ayrıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve İlçe Gençli Kolları Başkanı İbrahim Eren de konuşma yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751