banner2779
banner2752
banner2750

BULUT: HALKIMIZIN BİRLİKTELİĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
 Demokrasi nöbetlerinde altıncı gün geride kaldı

Yurt genelinde olduğu gibi Derince’de de yoğun bir katılımla gerçekleşen demokrasi nöbetlerinin ilçedeki adresi Kent Meydanı. 15 Temmuz tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişimine karşı ilçede devam eden demokrasi nöbetlerinde altıncı gün geride kaldı. Derince Kent Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, darbe girişimine tepki göstererek, ellerindeki Türk bayraklarıyla sloganlar attı. İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan coşku ile seslendirildiği programda vatandaşlara Derince Belediyesi tarafından çorba, çay ve su ikramında bulunuldu.

 

Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu

Derince İlçe Müftüsü Birol Nurlu ve din adamlarının Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunarak, şehitlerimiz için dua yaptırdığı programda Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da bir konuşma yaptı. Derincelilere altıncı gecesi gerçekleşen milli iradeye destek ve demokrasi nöbetlerine gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Başkan Bulut “Biz her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olalım diyoruz. İşte birlik içerisinde hareket ettiğimiz zaman neler başarabildiğimizi herkes gördü. Dünyadaki bütün güçler bizim karşımızda olsa bile nasıl tankların ve kurşunların karşısında durduysak onların da karşısında duracağız” dedi.

 

“Şehit Serdar kardeşimizin yavrusunu ağlatmaya kimin hakkı vardı?”

Konuşmasına devam eden Başkan Bulut “Biliyorsunuz ülkemizde son dönemde Marmaray, 3. Boğaz ve Osmangazi köprüleri yapıldı. Bunları mı çekemediler, bunları mı kaldıramadılar? Vatanımızı, milletimizi ve birliğimizi bölmek için bunu yapmaya ne gerek vardı?  Daha üç gün önce toprağa verdiğimiz Şehit Serdar kardeşimizin yavrusunu ağlatmaya kimin hakkı vardı? Bu millet niye ağlıyor ve neyi paylaşamıyoruz? Bu günlerin geride kalması ve ülkemizin yarınlara daha sağlam adımlarla ilerlemesi için sizlerin birlikteliği bizim için büyük önem teşkil ediyor. Hepinize milli iradeye sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751