BULUT “HER ŞEY HALKIMIZ İÇİN”

AK Partili kadınlar projeleri gezdi

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve yönetimi ile birlikte ilçede hizmete sunulan ve yapımı devam eden projeleri inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, Başkan Bulut’un eşi Halise Bulut ve belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği programda ilk olarak Çenesuyu Fabrikası ziyaret edildi. Başkan Bulut burada fabrikada gerçekleşen değişimi ve büyümeyi anlattı. Tesise yeni bir makine daha kazandırdıklarını aktaran Bulut, “Çenesuyu Fabrikamızda üç buçuk yıllık süreç içerisinde önemli yatırımlara imza attık. İlk etapta fabrikamızı büyüterek yeni makinemizle üretim kapasitesini 4 kat arttırdık. 5 litre üretimi yapacak yeni bir makine daha aldık. Bu makine ile birlikte 500 adet 5 litrelik üretim kapasitemizi arttırarak saatte 7 bin 400 civarına çıkarıyoruz” dedi.

Yelken büyük beğeni topladı

Başkan Bulut ve beraberindeki heyet daha sonra sırasıyla Yenikent Kapalı Pazar alanında ve yapımı tamamlanan 2. viyadükte incelemelerde bulundu. AK Parti İlçe Kadın Kolları, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat eşliğinde yakında hizmete açılacak olan Yelken Kültür Merkezi ve Kafe Restaurant’ı gezdi. Yelken Kafe manzarası ve görünümü ile AK Partili kadınların büyük beğenesini topladı. Heyet son olarak hizmete açılan Kapalı Yüzme Havuzu’nda Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un konuğu oldu. Projeleri bir bir ilçe halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Bulut, “Hep birlikte bu projeleri ilçemize kazandırdık. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle ihalesini yaptığımız projelerimizin de yapımına kısa süre içerisinde başlayacağız. Her şey halkımız için” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817