banner2779
banner2752
banner2750

BULUT; "HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ"


 

Mahalle toplantıları devam ediyor

Derince genelinde her ay farklı bir mahallede devam eden ilçe toplantılarına bu kez İbni Sina Mahallesi ev sahipliği yaptı. Kocaeli Erzurumlular Derneği’nde düzenlenen toplantıya başta Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere ilçe protokolü ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İbni Sina Mahallesi sakinlerinin talep ve önerilerini iletme imkanı bulduğu toplantının önemine vurgu yapan Kaymakam Yılmaz, “Mahalle bazlı düzenlediğimiz bu toplantılarımızda hem vatandaşlarımızın sorunlarını bire bir öğrenme imkanı buluyor hem de bu sorunlara çözüm olanağı sunuyoruz. Belediyemiz ve ilçemizdeki ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde çalışarak, halkımızın mutluluğuna yönelik çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

“Derince’mizi cazibe merkezi haline getiriyoruz”

Kocaeli Erzurumlular Derneği’nde düzenlenen toplantıya katılan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Yaptıkları tüm hizmetlerin ilçe halkının memnuniyeti için olduğunu belirten Başkan Bulut, “Bizler her zaman halkımızın yanında yer alarak, onların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalara imza atıyoruz. Derince’ye kazandırdığımız eserlerimizle ilçemizi cazibe merkezi haline getiriyoruz. Toplumumuzun her kesimine yönelik çok ciddi projelerimizi hayata geçirdik. Özellikle sportif tesislerimizi arttırarak gençlerimizi bu alanlara yönlendiriyoruz. Kapalı Yüzme Havuzu’nun da en yakın zamanda açılışını yaparak, vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751