banner2779
banner2752
banner2750

Bulut: Hizmet için isimlerin önemi yok
 AK Parti Derince İlçe Başkanlığı aday adayları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Hizmet için isimlerin önemi yok. Asıl olan halka hizmettir” dedi. İlçe Başkanı Ahmet Ark ise “29 Kasım’da yapılacak kongremiz birlik ve beraberliğimizin göstergesi ve 2015 genel seçimlerine hazırlığın güçlü bir başlangıcı olacaktır” diye konuştu

 

Herkese aynı mesafedeyiz

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanlığı için Ankara’ya giderek aday adayı olan isimlerle Saray Sofrası’nda bir araya geldi. Programa İlçe Başkanı Ahmet Ark’ın yanı sıra aday adayları İlhan Akay, Mehmet Demirkol, İbrahim Şirin ve Mustafa Tırpan katıldı. Aday adaylarından Av. Veysel Kadir Akkuş ise duruşması olması nedeniyle kahvaltıya katılamadı. Toplantıda konuşan Başkan Bulut, “Hizmet için isimlerin bir önemi yok. Asıl olan hizmet makamını halka hizmet yolunda en iyi şekilde temsil eden bir arkadaşımızı seçmektir. Ankara’ya gidip medeni cesaretini gösteren ve aday adaylığı başvurusunu yapan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bizler aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza aynı mesafedeyiz. Sürecin sonunda aday olan arkadaşımız kim olursa olsun destek noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

 

Ark: Bu bir son değil, başlangıç

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışılması gerektiğini vurgulayan Başkan Bulut, “Yeni Türkiye yolunda yeni Derince’yi de hep birlikte inşa edeceğiz. Bizler ilçemize hizmet etmek için çalışıyoruz. Arkadaşlarımızın hepsi bu işi yapabilecek düzeyde” ifadelerini kullandı. 29 Kasım’da yapılacak olan kongrede güçlü bir destek ortamının sağlanması gerektiğine değinen İlçe Başkanı Ahmet Ark, “Hayırlısı ile düğün gibi bir kongre geçireceğiz. Ben bir emanet teslim edeceğim. Bu bir son değil bir başlangıç. Hep birlikte kongreden güçlenerek çıkacağız. Bu süreçte tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Aday kim olursa olsun destek için buradayız. 2015 seçimlerinde partimizin çıtasını Derince’de daha da yukarılara çıkaracak güçlü bir yönetim bu kongremizde oluşacak” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751