Bulut: "Kalıcı Eserler Kazandırdık"

Derince’nin Geleceğine Yatırım Yaptık

İlçe dinamikleri ile sık sık görüşerek fikir alışverişinde bulunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu kez Hafız Hasan Yılmaz Caddesi esnafları ile bir araya geldi. Caddede yer alan Kardeşler Lokantası’nda gerçekleşen buluşmaya bölge esnafları iştirak ederken, Başkan Bulut görüşmede ilçede hizmete sundukları projelerle ilgili bilgi verdi. Geride kalan dört yıllık süreçte Derince’ye çok önemli kalıcı eserler kazandırdıklarını belirten Başkan Bulut, “Kapalı Yüzme Havuzu, Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu, İshakçılar Kültür Merkezi, Sporcu Fabrikası, Viyadükler, İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi’ni hizmete açarak Derince’mizin geleceğine yatırım yaptık” dedi.

Altyapı Çalışmaları da Devam Ediyor

İlçe genelinde projelerin hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Bulut, “Yenikent’te yapımı devam eden Hoca Ahmet Yesevi Camii, şehir merkezimizdeki 1071 AK Merkez, Dumlupınar Spor ve Rekreasyon Alanı, Kapalı Pazar projemiz ve mahalle konağımız ile Derince’ye değer katmaya devam ediyoruz” dedi. İlçede bir yandan kalıcı eserlere imza atarken diğer taraftan altyapı çalışmalarının da devam ettiğini belirten Başkan Bulut, projelerin tamamlanmasıyla kazananın Derince olacağını ifade etti. Hafız Hasan Yılmaz Caddesi esnafları da projeler nedeniyle teşekkür ettikleri Başkan Bulut’a talep ve önerilerini iletme imkanı buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817