BULUT, MORALI VE DOĞUSEL'İ ZİYARET ETTİ

Deniz Ticaret Odası Kocaeli Temsilciliği’nin şubeye dönüşmesinin, denizcilik sektörü ve Kocaeli iş dünyası açısından önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten DTO Kocaeli Şube Başkanı Av. Vedat Doğusel, konuğu Başkanlar Bulut ve Moralı’ya Kocaeli, Türkiye ve Dünya’da denizcilik sektörünün mevcut durumu ve gelişimi konusunda bilgi verip sunum yaptı.

Kocaeli, körfezinin Türk Denizcilik tarihinde önemli bir yeri olduğuna vurgu yapan Doğusel, “DTO Kocaeli Temsilciliğinin Şubeye dönüştürülmesiyle kentin denizcilik sektörüne önemli bir katma değer ekleyeceğini belirterek, ‘ Gelecek yıllarda Kocaeli Türk denizcilik sektörünün önemli bir noktası olacak” dedi

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, TOBB bünyesinde olan Deniz Ticaret Odası’nın Kocaeli şubesine dönüştürülmesinin Kocaeli’ye önemli katkıları olacağını belirterek, Şube Başkanlığına getirilen Av. Vedat Doğusel’e hayırlı olması dileğinde bulundular.

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyesi İbrahim Atalay ile Limaş Temsilcisi Kürşat Bal’ın da katıldığı Anı armağanlarının takdim edildiği ziyarette DTO Kocaeli Şube Başkanı Av. Vedat Doğusel, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı’ya teşekkür ederek Kocaeli’de denizciliğin gelişmesi için ortak çalışma ve işbirliğine hazır olduğunu ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817